RITES OF PASSAGE

RITES OF PASSAGE – NONKONFIRMATIONSFORLØB

I mange forskellige kulture verden over har man forskellige spændende traditioner for, at markere det at du går fra at være barn til at være ung voksen. Vi har samlet, hvad vi mener er det bedste fra de forskllige traditioner i et ikke-religiøst forløb med fokus på at lære dig at stå stærkt og smukt i dig selv. Forløbet starter med at vi mødes fire gange og så har vi en weekend i april. Fokus er også på, hvad vil det sige at gå fra at være barn til ung voksen og her vil du løbende få forskellige udfordring for, at lære dig selv bedre at kende. Du vil lære dine styrker at kende, hvad du drømmer om og hvordan du gerne vil leve dit liv. Du vil ved afslutning af forløbet sætte dig en manddomsprøve efter eget ønske og vi vil hjælpe dig med at gennemføre den. Det hele afsluttes på smuk og magisk vis, hvor din familie og venner vil være omkring dig. Du vil være sammen med andre unge og skabe fantastiske fællesskaber, men også have dit eget forløb og udfordringer.

Campen foregår på Sjælsø Sportshøjskole, Hørsholm. I skønne naturomgivelser. Næste forløb starter februar 2019. Prisen er 3500 kr. det er inkl. overnatning i weekenden, mad og al undervisning.

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.