MØD TEAMET 

GENNEMGÅENDE UNDERVISERE

Tine Minor Saabye

Tine Minor Saabye

(41 år)

Dream BIG – never stop believing that anything is possible.

 

Jeg elsker eventyr. Jeg elsker og kæmper for diversitet i os mennesker. Det er det, der gør, at vi udvikler os, inspirerer hinanden og giver livet kulør – hvis vi har respekten for hinanden…

Uddannelser/kurser:

 • Bachelor i filosofi og økonomi (2002)
 • Cand. Merc. i strategi, organisation og ledelse (2004)
 • Certificeret PREP Parterapeut fra Center for Familieudvikling (2010)
 • Vision Quest New Mexico (2015)
 • Certificeret 2 årig terapeutisk uddannelse Council Guide  i indiansk livsvisdom fra Earth Wisdom Barcelona (2016)
 • Queens Code – 1 år studier i feminitet og maskulinitet (2016)
 • 3. år af en 4 årig Gestalt psykoterapeut uddannelse fra Nordisk Gestalt institut (2018)

Mine valg har givet mig masser af oplevelser i forskellige retninger. Jeg har arbejdet med up-startsvirksomheder, startet og drevet en café på Frederiksberg, været ansat i forskellige stillinger og partner i et firma, der arbejder med menneskelig og organisatorisk udvikling. De sidste 6 år har jeg arbejdet udvikling af unge, voksne, par og familier. Jeg blander det bedste af flere verdener, når jeg arbejder med unge eller voksne. Noget er hvad vi har på et CV, men det der i lige så høj grad har udviklet mig er alt det livet har budt mig. 

Derudover er jeg kæreste med Peter og har to skønne sønner på 11 & 13 år samt to vidunderlige bonuspiger på 19 og 23 år.

Jeg er stifter af Say Yes foreningen og underviser på forløbene.

Jørgen Husbond

Jørgen Husbond

(48 år)

Skab en verden fuld af passion, tillid og flow ved at være ærlig, direkte og fuld af liv.

Jeg brænder for at frigøre det fulde potentiale i individer og grupper, som f.eks. undervisningsklasser. En stor del af undervisningen af børn og unge idag er systematiseret. De skal måles på måder som ikke understøtter HELE deres væsen og der er stor fare for, at de mister sig selv og deres kraft i at skulle leve op til disse krav. Det er blandt andet derfor, jeg synes det er enormt vigtigt at støtte vore unge til i langt højere grad at finde og lytte til deres indre stemme.

Uddannelser/kurser:

 • Fysioterapeut (2001)
 • Certificeret 2 årig terapeutisk uddannelse Council Guide  i indiansk livsvisdom fra Earth Wisdom (2013)

Jeg har arbejdet som fysioterapeut i seks år og efterfølgende haft 10 år i Qatar, Australien, Rusland og Nordsøen med at skabe arbejdskulturer der er baseret på respekt og gensidig tillid.

De sidste fem år har arbejdet med unge og udsatte unge – primært drenge.

Personligt er jeg single. Jeg har haft dejlige bonusbørn i mit liv, som jeg stadig har kontakt til.

Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene og personlig unge coach.

  Dorte Adamsen

  Dorte Adamsen

  (50 år)

  Du er præcis den du skal være!

  Jeg interesserer mig i høj grad for børnenes ressourcer. De har unikke personligheder og talenter, som de skal lære at anerkende sig selv for. Det vil støtte dem i deres aktuelle udfordringer. At se børn og unge vokse i troen på sig selv er for mig et af de mest meningsfulde ting jeg kan bidrage til.

  Uddannelser/kurser:

  • Uddannet psykolog fra Københavns Universitet (2003)

  Jeg har igennem mange af de sidste 25 år arbejdet med mennesker og deres personlige udvikling. På det personlige plan og i forældrerollen er jeg mor til en skøn og highly sensitiv datter og kender derfor til det at stå med et barn med særlige behov. Jeg underviser derudover også i highly sensitivitet.

  Jeg er gift med Jesper og mor til en skøn datter på 12 år.

  Jeg er underviser på Cool Kids og Chilled Kids forløbene.

  TEAMET DER UNDERVISER MED ET SPECIALE

  Tine Lund

  Tine Lund

  (41 år)

  Det er kun fantasien som sætter grænser!

  Jeg elsker at skabe og udvikle, både personligt og inden for den kreative verden.

  Uddannelser/kurser:

  • Skrædder  (2005)

  Vejene har ført mig til at være freelance skrædder og selvstændig autosadelmager. Jeg er en kreativ sjæl der skaber og former ting med hænder og elsker at formidle og sætte kreativiteten igang hos andre. 

  Personligt har jeg kæreste og er mor til en søn på 20 år og en datter på 8 år.

  Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene.

  Daniel Laursen

  Daniel Laursen

  (33 år)

  Brug de kort du har fået i livet bedst muligt

  Jeg er født med et handicap, hvor jeg mangler mine hænder samt Vater syndrom (misdannelse i indre/ydre spiserør). Der har været en del op og ned ture alt sammen noget der har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg været igennem en proces, hvor jeg satte spørgsmålstegn ved, om jeg var god nok som menneske – grundet jeg var anderledes. I dag holder jeg foredrag om min anderledes livshistorie, om det der ikke altid er let, følelserne om at føle sig anderledes og udenfor og det at tage ansvar for sit liv.
  Til daglig arbejder som pædagogmedhjælper i en skole fritidsordning og brænder for at lave en masse aktiviter med børn og unge.

  I min fritid holder jeg som sagt foredrag, dyrker sport og er meget sammen med venner og familie. Jeg bor i Værløse sammen med min kone Maria.

  Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene.

  UNGE TEAMET

  Jacob Ottosen

  Jacob Ottosen

  (23 år)

  I never lose, I either win or learn

  Jeg går i øjeblikket i 3.G på Lyngby HHX. Her er jeg på Design linjen, hvor vi har fokus på kreativitet og design igennem alt, hvad vi foretager os. Personligt er jeg meget interesseret i træning og sport generelt. Har tidligere spillet elite håndbold og gået til svømning. Jeg går meget op i at udvikle mig, hvad alt angår. Specielt med min træning hvor jeg udfordrer mig selv og sætter mål for, hvilke resultater jeg vil opnå inden for en givet periode. Udover at være fysisk aktiv spiller jeg også trommer og er glad for at tage til koncerter. Desuden er jeg også et “outdoor” menneske, som ofte tager på ture med mine venner, hvor vi eksempelvis bygger et shelter og en bålplads og overnatter i det fri. Har gået på Efterskole i Horsens, hvor jeg gik på Outdoor/Adventure linjen.

  Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene.

  August Bramming

  August Bramming

  (22 år)

  Alle mennesker er skabt med uendeligt potentiale, det venter bare på at blive udnyttet

  Jeg er lige blevet færdig med gymnasiet, så nu er jeg i gang med mine sabbatår som bl.a. kommer til at byde på 8 måneder i Den Kongelige Livgarde og nogle fede rejser hvor jeg kan komme ud og opleve verdenen. Indtil da har jeg fået arbejde som lærervikar, hvor jeg har stor glæde af at undervise og være sammen med eleverne. I min fritid elsker jeg at være sammen med mine venner, spille musik eller være aktiv på den ene eller anden måde. Et fællestræk for alt hvad jeg laver er at jeg gerne vil udfordre mig selv. Om det så er at blive en bedre ven, få en sundere og stærkere krop eller blive bedre til noget fagligt.

  Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene.

  Marie Minor Andersen

  Marie Minor Andersen

  (23 år)

  Bare en positiv tank kan forandre din dag

  Jeg brænder for spontanitet ved at gribe hver en chance som livet giver. Desuden synes jeg, at det er så interessant at se, hvor meget tanker påvirker et hvert menneske, og hvor meget man altid kan arbejde med at ændre sine egne tanker. Tror på at vejen frem er at dele sine tanker og ideer med andre og indgå i et fællesskab frem for at være individualist.

  Jeg har gået på idrætsefterskole som har været det bedste valg, jeg indtil nu har taget – fællesskab og venner for livet. Student fra stx, begynder på ha projektledelse til sommer, rejst i 4 måneder som har givet en kæmpe erfaring, skabt et fællesskab og netværk med mennesker fra hele verden.

  Jeg er underviser på Say Yes – to your self forløbene.

  Tilmeld dig Say Yes 
  Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

  Sayyes.dk

  Kontakt os her

  Telefon: 42178272

  Email: Tineminor@gmail.com

  All rights reserved

  Følg med hos Say Yes

  Tilmeld dig Say Yes!

  Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
  Vi sender maks en gang om måneden!

  Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.