LUKSUS NATURE RETREAT

Luksus nature retreat i Sverige

Dette er det perfekte get away ophold for jer, hvis I har lyst til smukke omgivelser, tid til jer og samtidig udvikling til jeres parforhold. I lære her jer selv og hinanden bedre at kende. Det at skabe trygge rammer og være i et forhold, med respekt, god kommunikation og afslappet god energi er et ønske for mange. Trivsel for børnene starter med trivsel mellem jer. I få I hjælp til at udvikle og forbedre jeres forhold. Men hvad skal der egentlig til for, at skabe det gode forhold og hvis det er begyndt at gå lidt skævt, hvordan får vi så taget fat om det og får rettet op?

Vi tager udgangspunkt i PREP – der er baseret på mere end 30 års forsning i hvad der skaber bedre relationer i parforholdet eller som skilte. Derudover benytter vi vores terapeutiske og ledelsesmæssige erfaringer. Vi skrædder syr et forløb for jer med de elementer vi ved vil ændre jeres samliv og udfra den situation I står i. Udover konkrete snakke bruger vi dybe og sjove øvelser, videoklip og er både inde og ude i naturen. Temaerne kan være:

Kommunikation: Kommunikation er en af de vigtigste faktorer i et godt og sundt forhold. Mange par bruger meget tid på at snakke, men taler forbi hinanden eller glemmer at lytte. Mange føler sig ikke forstået af deres partner. Her underviser vi jer i hvordan I kan få en tydelig kommunikation på en enkel måde: Giver redsskaber til at identificere og modarbejde negative kommunikationsmønstre.

Problemafklaring og håndtering: I stedet for at have som mål aldrig at have problemer, er det endnu vigtigere at forholde sig konstruktivt til dem. Vi giver brugbare redskaber til håndtering af konflikterne, når de opstår. Når konflikter opstår, kan det handle om noget helt andet end det der udløste det hele. Ofte ligger der noget andet nedenunder. Nogle gentagne temaer og forhold, som kan være udtryk for dybere problematikker i ens forhold. Det er vigtigt først at finde ud, hvad konflikten reelt handler om og hvilket niveau problemet befinder sig på. Det er vigtigt, at bruge tid og kræfter på at afgrænse problemerne, så det hele ikke flyder sammen og virker helt uoverskueligt.

Forventninger: Alle har bevidste og ubevidste forestillinger og forventninger til det at være i et parforhold, familieliv eller leve hver for sig. De mønstre tager vi med ind i forholdet/relationen og de præger vores syn på den anden. Her arbejder vi med egne forventninger og roller og skaber forståelse for hinanden.

Tilgivelse: I livet med hinanden kan det ikke undgås, at par/skilte kommer til at gøre hinanden ondt – i mere eller mindre grad. Tilgivelse er et centralt og livsbekræftende begreb. Det kan umiddelbart føles svært og urimeligt, men der findes hjælp til at finde fred – og ikke glemme hvad der er sket, men at komme sundt videre med de minder og oplevelser.

Værdier: Værdier og livssyn styrer flere ting i forholdet, end man måske umiddelbart tænker. Vi giver udfordringer og opgaver, der hjælper til at sætte fokus på de værdier der vigtige for dig i dit parforhold eller som skilt og udfordrer til at finde fælles værdier – hvad er vigtigt for jer.

Engagement og forpligtelser: I hverdagen kan der være mange krav, stram logistik og planlægning. Nogle oplever at mange af de sure ting ofte hænger på mig og det er også ofte mig der skal planlægge, når vi skal ud og hygge os, på ferie eller sørge for børnenes logistik. Det at talt om det og muligvis skab nye strukturer for hvem der står for hvad, kan være med til at ændre jeres forhold.

Kærlighed og forelskelse: Der er forskel på forelskelse og kærlighed. Forelskelsen er ofte en følelsestilstand, som er umiddelbar og irrationel. Kærligheden er ikke kun følelser, men også noget vi skal kæmpe og arbejde for. Her er fokus på hvordan I bevare kærligheden.

Intimitet: Hvis I er par fylder det sensuelle og seksuelle. Det er kan være med til at skabe glæde, tryghed og nærhed, men kan også være forbundet med frustrationer. Det kan være et sårbart og vanskeligt felt. Den ene ønsker måske meget intimitet og sex og den anden har ikke det store behov. Her taler vi om ønsker og om hvordan man kan skabe gode rammer for intimiteten i parforholdet i en travl hverdag.

Venskab og glæde: Det at skabe skønne, sjove og anderledes oplevelser sammen skaber også nyt liv og her kommer vi med ideer.

Det foregår i Sverige på det mest naturskønne sted lige midt i skoven – kun 1 1/2 time væk fra Helsingør. Vi har sørget for alt. I vil få dobbelt værelse med søudsigt. Vi laver lækker mad – fuld af farver, næring og smag. Hvis du er allergisk tager vi hensyn til det. I vil have mulighed for at bade i søen, sauna, benytte robåden og der er mulighed for de dejligste gåture og så tænder vi bål om aftenen. Kort sagt I skal bare møde op, nyde det og hinanden og blive inspireret til et endnu bedre parforhold. Prisen for hele opholdet inkl. 2 overnatninger, undervisning, mad og øvrige aktiviteter er i hverdage 7.500 kr. weekend 9.500 kr.

Stemningen i Sverige

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.