LIVSGIVENDE FAMILIER

LIVSGIVENDE FAMILIER

– ØG JERES BEVIDSTHED OG BLIV ENDNU BEDRE FORÆLDRE

Kom med til en inspirerende torsdag aften

Alle os forældre ønsker vores børn det bedste og vi gør som regel også vores bedste for at være gode forældre. Men hvor bevidste er vi egentlig? Det vi siger til vores børn er det også det vi selv lever efter? Når vores børn kommer og siger; hvordan har du det – svarer vi så ærgerligt, eller “skåner vi dem”. Har du/I sat jer ned og blivet meget klar på, hvad der er vigtigt for dig/jer at give videre til dine børn og hvad det kræver af konkrete handlinger – ikke kun en gang i mellem, men i hverdagen?

Kom til en inspirerende og givende aften, hvor du/I vil gå hjem med ting at tænke over. Tine vil på fineste vis udfordre og indsparke med emner der betyder noget for måden vi lever sammen på som familie. I vil få konkrete øvelser der vil øge jeres bevidsthed og måden vi er forældre på. Vi vil gøre vores for, at skabe et rum, hvor vi også har lyst til at udveksle erfaringer og inspirere hinanden

Vi kommer med det der er og går hjem med mere.

Det her er en aften for jer der har børn – om end det er som forældre eller bonusforældre – og omend I er par, skilte eller singleforældre. Du kan komme med din partner eller alene. Det eneste der er vigtigt er, at du/I har lyst til at blive klogere på det at være forældre.

Hvor: I skønne lokaler på Kongevejen 272A, 2830 Virum

Hvornår: Torsdag d. 14. juni kl. 18-21

Tilmelding: Arrangementet koster 150 kr. pr. person som indbetales på mobilpay 42178272 – skriv navn og datoen for hvornår du vil deltage. Når betaling er sket er tilmelding registreret. Der vil blive serveret kaffe,te og snacks, men det vil være en god ide at have spist inden.

Tine vil facilitere og holde rammerne for aftenen – I kan læse mere om Tine her

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.