VISION QUEST

– EKSKLUSIVT AFKLARINGSFORLØB

Tilmeld dig vores eksklusive arklaringsforløb

Denne camp er til dig der vil arbejde dybt med dig selv. Du er muligvis ved, at blive færdig med gymnasiet. Det kan være hvad skal jeg bruge mit liv til? Eller også har du et helt andet spørgsmål du har brug for hjælp til. Her får rammerne og redskaberne til, at fordybe dig. Det vil være en proces for dig selv, men vi vil guide og støtte dig til at finde de svar du søger. En helt unik oplevelse over en weekend og en efterfølgende aften.

Campen foregår når vi aftaler det. Stedet er i Sverige på det mest naturskønne sted – kun halvanden time væk fra Helsingør. Vi sørger for transport frem og tilbage. Campen koster 2.900 kr., hvis du bor i telt og 3.500 kr, hvis du vil bo på værelse. Dette er inkl. transport, mad, overnatning og undervisning. Maden vi laver er udsøgt – fuld af farver, næring og smag. Hvis du er allergisk tager vi hensyn til det.

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.