PERSONLIG COACH

DIN PERSONLIGE COACH

Vi ved hvor svært det kan være, at føle sig alene og ikke kunne overskue sine problemer. Udfordringerne kan være mange forskellige – alt lige fra; jeg er bare ikke glad, jeg kan ikke klare presset, jeg er hæmmet af generthed…. Lige gyldigt hvad dine udfordringer er, så er vi her og er klar til at hjælpe dig.

Vores tilgang er anderledes end hvis du går til f.eks. klassisk psykolog. Vi vil gerne være tæt på dig også udenfor den time/halv anden hvor vi fysisk mødes afgangen. Vi står klar på telefonen 24/7, hvis du akut lige har brug for et lille løft og vi holder også kontakten med dig mellem vores fysiske møder. På denne måde har vi erfaring med du flytter dig mest og vi opbygger et meget tæt bånd, hvilket vi nyder og det giver også dig den bedste støtte til at flytte dig og opnå de mål du ønsker.

Vores tilgang er også anderledes da vi tror på at man opnår de bedste resultater ved at blande det bedste fra flere verdener. Derfor trækker vi på vores dybe og brede erfaringer indenfor psykologi, meditation, kreative metoder, og fysiske øvelser.

Vi er her for dig – og vil meget gerne hjælpe dig ud på den anden side med konkrete værktøjer og strategier der kan hjælpe dig til at komme til at stå et nyt sted, hvor verden og livet ser mere lys ud.

Pris: pr session af en time 900 kr. inkl. alle snakke og kontakt over telefonen mellem sessionerne.

Tilbud: 5 sessioner af en time for 4000 kr. – spar 500 kr.

 

Anmeldelse – personlig coaching:

“Dette forløb med Tine har virkelig været dèt jeg har haft brug for. Jeg har tidligere gået til psykolog, hvor jeg ikke følte jeg fik den hjælp, jeg havde brug for.  Jeg har lært meget i mit personlige forløb, såsom at lytte og reagere på hvad min krop siger, nye værktøjer til at forstå mig selv, få sagt fra og sætte grænser. Det er noget jeg i dag bruger dagligt.

Dette forløb skilte sig ud ved at være meget mere personligt end hos en almindelig psykolog, såsom at jeg altid kunne ringe eller skrive og vi havde løbende kontant mellem sessionerne. Det føltes som, at have en form for ven og det skabte et trygt og tæt bånd mellem os. Jeg er også glad for at det blev respekteret at jeg går i gymnasiet, så jeg ikke behøvede at skipper timer. Samlet set var dette forløb det der virkede for mig og det har resulteret i, at jeg ved jeg er god nok og at jeg er glad!!”

Nikoline

Gymnasieelev

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.