Cool kids & Chilled kids

Cool kids (8-12) & Chilled kids (13-18)

Denne camps er til dig der er mellem 14-19 år, der ønsker at stå stærk – Say Yes to yourself!!!. Få en unik oplevelse med andre unge over en weekend og to efterfølgende aftener. Du vil opleve et stærkt fællesskab samtidig med, at du får redskaber til at stå stærkt i dig selv og samtidig være en del af din familie, venner og samfundet. Du vil lære at mærke efter i dig selv, hvad der er vigtigt for dig, at tage valg og at sige til og fra på en god måde. Du vil blive udfordret og sætte udfordringer for dig selv der vil flytte på din comfort zone. Alt imens vi selvfølgelig støtter dig hele vejen. Derudover vil vi inspirere dig, og du vil møde passionerede unge og voksne.

Campen foregår d. 11-13 maj i Sverige på det mest naturskønne sted – kun 1 1/2 time væk fra Helsingør. Der er fælles transport frem og tilbage. Campen koster 3.100 kr. eks moms 3.875 kr inkl moms. hvis du bor i telt og 4.000 kr eks moms 5.000 kr inkl moms hvis du vil bo på værelse. Dette er inkl. transport, mad, overnatning og undervisning. Maden vi laver er udsøgt – fuld af farver, næring og smag. Hvis du er allergisk tager vi hensyn til det.

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.