Hvad siger vores deltagere?

“Say Yes gav mig et pusterum, hvor jeg bare kunne være mig. Jeg har aldrig været god til, at sige hvordan jeg har det, men det kan og gør jeg nu. Det har ændret mit forhold til mine kammerater og til min mor og far.”

Trine Brøgger

Skoleelev

“Say Yes forløbet var sjovt, udfordrende og anderledes. Jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Jeg er blevet mere udadvendt og tør flere ting. De mennesker der var på forløbet kender jeg nu også på en helt ny måde fordi har lært meget mere om hinanden.”

Katrine Larsen

Skoleelev

“Vi talte om meget personlige ting, på en måde jeg aldrig har prøvet før. Ved at vi fortalte og delte så meget om os selv, så kom vi også meget tæt på hinanden, hvilket gav helt nyt sammenhold. Det har virkelig været en øjenåbner for mig.”

Kamilla Baumgarten

Skoleelev

“Forløbet rummede så meget godt, men specielt har det at fortælle min livshistorie gjort en kæmpe forskel for mig – det var grænseoverskridende, men her bagefter kan jeg se jeg skulle have gjort det for længe siden. Andre forstår mig nu og jeg har kastet mig ud i mange nye ting efter Say Yes forløbet.”

Nata

9. klasseselev

“Vi så børnene komme til SAY YES undervisningsgangene glade og de virkede klar til at trække ærmerene op og arbejde med sig selv og fællesskabet i klassen.

I vores samarbejde, som har været meget inspirerende kan vi kun bakke op om SAY YES.

SAY YES – er absolut et meningsfuldt forløb for børn og unge i alle aldre og her er nogle undervisere der i den grad brænder igennem og gør en forskel.”

Tine Jakobsen

Klubleder, Abildtræet Helsingørskole

Anmeldelse – personlig coaching:

“Dette forløb med Tine har virkelig været dèt jeg har haft brug for. Jeg har tidligere gået til psykolog, hvor jeg ikke følte jeg fik den hjælp, jeg havde brug for.  Jeg har lært meget i mit personlige forløb, såsom at lytte og reagere på hvad min krop siger, nye værktøjer til at forstå mig selv, få sagt fra og sætte grænser. Det er noget jeg i dag bruger dagligt.

Dette forløb skilte sig ud ved at være meget mere personligt end hos en almindelig psykolog, såsom at jeg altid kunne ringe eller skrive og vi havde løbende kontant mellem sessionerne. Det føltes som, at have en form for ven og det skabte et trygt og tæt bånd mellem os. Jeg er også glad for at det blev respekteret at jeg går i gymnasiet, så jeg ikke behøvede at skipper timer. Samlet set var dette forløb det der virkede for mig og det har resulteret i, at jeg ved jeg er god nok og at jeg er glad!! “

Nikoline

Gymnasieelev

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.