Rite of passage skoleforløb

RITES OF PASSAGE – NONKONFIRMATIONSFORLØB I SKOLETIDEN

Via den nye skolereform er skolerne blevet pålagt at undervise de unge, der vælger ikke at blive konfirmeret. Så mens nogle går til konfirmationsforberedelse, kan de andre unge, der ikke ønsker det, gå til: Say Yes – to yourself. Et ikke-religiøst forløb med fokus på at lære de unge at stå stærkt i sig selv og samtidig være en del af familie, venner og samfund. Fokus er naturligvis også på, hvad vil det sige at gå fra at være barn til ung voksen. Den unge vil ved afslutning af forløbet sætte sig en manddomsprøve efter eget ønske og gennemføre den.

For os er forældrene er naturlig og vigtig del af processen. De følger med på sidelinien og får tilbudt en session, om det at have en teenager og refleksioner over, hvilke styrker, de ser, at deres barn besidder.

Det hele afsluttes på smuk og magisk vis, hvor både den unge fortæller om, hvordan de ser sig selv, og hvor forældrene fortæller om, hvilke styrker deres unge har.

Kontakt os her eller ring til os på 42178272!

Hvis du har brug for mere information eller du gerne vil tilmelde dig et af vores forløb, så er du mere end velkomne til at kontakte os – vi glæder os til at tale med dig. 

Tilmeld dig Say Yes 
Bliv en del af triben og modtag inspiration og værktøjer

Sayyes.dk

Kontakt os her

Telefon: 42178272

Email: Tineminor@gmail.com

All rights reserved

Følg med hos Say Yes

Tilmeld dig Say Yes!

Bliv en del af triben og modtag opløftende tips til hverdagen.
Vi sender maks en gang om måneden!

Så er du tilmeldt, husk vi spammer ikke og du kan altid afmelde dig.